Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kesäklassikko raparperikiisseli

4 Heinäkuu 2018

Reseptin alta löydät myös muita Kulinaari-blogin raparperireseptejä. n. 400 g raparperia puhdistettuna ja paloiteltuna 4 dl vettä 1 dl sokeria 2,5 rkl perunajauhoa (+0,5 dl vettä) Poista ainakin vanhemmista ja paksummista varsista kuoriosa. Kuumenna vesi ja sokeri kiehuvaksi, lisää raparperipalat ja keitä viitisen minuuttia eli kunnes palat ovat pehmenneet ja alkaneet hajota. Sekoita perunajauhot noin puoleen desiin vettä.

foodlover.fi hedelmät Jälkiruoka kasvisruoka kiisseli klassikko Makeat Nopeat ja helpot perunajauho Raparperi raparperikiisseli resepti ruoka Vihannekset

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »