Parhaat Ruokablogit

Kulinaari-ruokablogi

Kermainen kukkakaalikeitto kylmäsavustetulla kirjolohella

5 Lokakuu 2018

Kaupallinen yhteistyö Heimon Kala Oy:n kanssa. Satokauden kasvikset ovat nyt parhaimmillaan ja niitä kannattaa hyödyntää monipuolisesti. Kuten kasviksia tulisi syödä vähintään puoli kiloa päivässä, myös kalaa on hyvä nauttia kolmesti viikossa omega 3 -rasvahappojen riittävän saannin takaamiseksi. Lisäksi kylmäsavustetussa kirjolohessa on runsaasti proteiinia, sekä D- ja B12-vitamiinia. Kylmäsavustus on perinteinen tapa valmistaa ja säilöä kalaa.

foodlover.fi Heimon Kala Oy Kala kalaruoka kasvissosekeitto kaupallinen yhteistyö Keitto kirjolohi kukkakaali Kylmäsavu kylmäsavukirjolofifilee makupari Nopeat ja helpot ruoka

Lue koko juttu täältä »

Kulinaari-ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »