Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kardemumma-päärynä pannacotta

29 Lokakuu 2019

Viime viikonloppuna vierailin Viini ja Ruoka 2019 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Minut oli kutsuttu vierailemaan muun muassa DeliDelin osastolle, jossa oli maisteltavana hieno kattaus ranskalaisia herkkuja oliiviöljyistä oliiveihin, tryffelituotteista pateisiin, hilloihin ja kekseihin. Kaikki superlaadukkaita, perinteitä ja kestävän kehityksen periaatteilla valmistettuja. Täydellisiä herkkulahjoja jouluun! Lucien Georgelin Williams luomupäärynähilloja muut tuotesarjan muut variantit veivät sydämen heti kättelyssä.

foodlover.fi Hillo Jälkiruoka kardemumma luomu Mimis Nopeat ja helpot Nosto päärynä pannacotta ruoka DeliDeli herkkukauppa Lucien Georgelin

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »