Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Juhlapöydän upein savulohimoussekakku

8 Syyskuu 2018

Kaupallinen yhteistyö Heimon Kalan kanssa. Syksy on ruokajuhlien kulta-aikaa rapu- ja sadonkorjuujuhlineen. Varsinkin tänä syksynä on ollut upea nauttia herkuista lämpiminä loppukesän iltoina. Ajatus tähän herkulliseen lohimoussekakkuun lähti yksinkertaisesti siitä, että kaikki eivät välttämättä välitä ravuista ja olisi kiva tarjota silti jotain merellistä ja raikasta. Kakku maistuu erityisesti keitettyjen perunoiden kera, mutta se on todellista herkkua myös leivän päällä.

foodlover.fi Heimon Kala Oy Joulu juhlat Kakku Kala kalaruoka kaupallinen yhteistyö kirjolohenmäti lämminsavulohi lohi lohifilee moussekakku pääsiäinen rapujuhlat ruoka sadonkorjuu tuorejuusto

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »