Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Jauheliha-kanttarelli paccheri-vuoka

18 Elokuu 2018

Yksi tämän kesän lomareissuista tehtiin Tampereelle, jossa pääasiallisena käyntikohteena oli Aleksis Kiven kadulla sijaitseva Culinaria Keittiöelämää -liike. Siellä myydään tuoretavaraa lukuunottamatta kaikkea ihanaa italialaista pastasta risottoriiseihin ja mausteista kahveihin. Aina äärimmäisen hyvän ja asiantuntevan palvelun kera. Tälläkin kerralla mukaan tarttui oikein hyvä valikoima erityyppisiä pastoja, ja kauppiaalta sain myös vinkin oheiseen reseptiin. Paccheri on putkipastaa ja muistuttaa cannelonia, ollen vain puolet lyhyempää.

Culinaria Keittiöelämää foodlover.fi italia. pasta Juusto kanttarelli kasvisruoka Liha liharuoka mozzarella paccheri parmesaani pastavuoka ruoka ruokamatkailu sienet Tampere uuniruoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »