Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Hyvän mielen kiinalainen ilta

5 Marraskuu 2017

Sain kutsun josta ei voinut kieltäytyä! Atria kutsui pienen joukon bloggaajia koekeittiöönsä tutustumaan kiinalaiseen kulttuuriin kalligrafian ja ruoan merkeissä. Samalla saimme kuulla Atrian läpimurrosta Kiinan elintarvikemarkkinoille, koska he ovat ensimmäisenä suomalaisyrityksenä saaneet vientiluvan sianlihalle. Kauppa on käynnistynyt vaihdikkaasti ja viennin arvon arvioidaan nousevan yli 3 miljoonaan kiloon. Aikamoista!

Atria bloggaaja broileri etninen ruoka itämainen Jauheliha kalligrafia kana Kanton kaupallinen yhteistyö kiinalainen Liha liharuoka porsaanliha Sianliha

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »