Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Hurmaavan raikas ranskalainen aprikoosijuustokakku

17 Marraskuu 2019

Vieraillessani Viini ja Ruoka -tapahtumassa, pääsin tutustumaan Deli Deli Herkkukaupan upeisiin ranskalaisiin tuotteisiin. Makeista tuotteista sain kokeiltavaksi Galette-keksit ja Lucien Geogelin -hilloja, joista teinkin jo aiemmin kardemumma-päärynä pannacottaa. Kakun pohjassa käytetyt Galette-keksit edustavat ranskalaista perheleipomoperinnettä parhaimmillaan. Vuonna 1955 Lucien Petit keksi vahigossa reseptin pienille käsin rullatuille sikarinmuotoisille voikekseille, joista tuli suuri hitti ja niin sai alkunsa Biscuiterie la Trinitaine. Leipomon tuotteet valmistetaan kaikki edelleen vain parhaista aidoista raaka-aineista.

aprikoosi Dr Oetker Hillo juustokakku Kakku keksi kuohukerma leivonta Likööri Nopeat ja helpot Nosto ruoka Valio Yhteistyö DeliDeli double cream

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »