Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Char Sui eli kiinalaista grillipossua

24 Marraskuu 2019

Isänpäiväviikonlopun lauantaina halusin kokeilla kotona tehtyä kiinalaista pitkästä aikaa. Ja kyllä kannatti! Tuloksena oli mahtavan maukas makumatka ilman sitä kummallista aromivahventeen makua. Char Sui tarkoittaa vartaassa paahdettua ja on perinteinen kantonilaisen keittiön liharuoka, jossa marinoitua, pitkulaisiksi paloiksi leikattua porsaanlihaa paahdetaan vartaissa avotulen päällä tai uunissa. Tällä ikivanhalla reseptillä valmistettiin alkuun villisikaa, mutta nyttemmin käytetään pääasiassa porsaan niskaa.

grillaus grilli kassler kiinalainen Liha liharuoka marinadi Nosto pak choi porsaaliha riisi ruoka Vihannekset glasyyri hapanimeläkastike porsaan niska

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »