Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Herkulliset jauhelihacannelonit

2 Maaliskuu 2020

Tarinat reseptien takana ovat parasta mitä tiedän. Ja kuten aiemminkin olen sanonut, Italiassa jos missä näitä tarinoita riittää – vieläpä monina eri versioina. Canneloni on putken mallista pastaa, joka on kotoisin Napolin seudulta Campaniasta. Cannelonit valmistetaan täyttämällä pastaputkia liha- tai kasvis-juustotäytteellä ja kuorruttamalla ne tomaatti- ja juustokastikkeella ja kypsentämällä uunissa lasagnen tapaan. Yhden tarinan mukaan cannelonien tarina alkaa Italian Sorrentosta 1800-luvun lopulta, jossa papiksi opiskeleva nuorimies rakastuu juuri ennen pappisvihkimystä ja vie vihille nuoren naisen.

cannellonit herkkusieni italialainen Jauheliha Liha liharuoka Lohturuoka mozzarella Nosto parmesaani pasta ruoka uuniruoka Valkokastike

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »