Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Herkullinen sadonkorjuu panzanella ja viinivinkki

31 Lokakuu 2025

Mainos/kaupallinen yhteistyö @hartwallviinisi kanssa. Ciao, syksyiset herkkusuut! Tänään matkaamme Italian aurinkoiseen Toscanaan ja tutustumme herkulliseen panzanella-salaattiin – mutta twistaamme sen syksyiseksi sadonkorjuuversioksi. Ja mikä parasta, olen löytäneet myös täydellisen viiniparin tälle italialaiselle herkuille! Panzanella, jonka juuret ulottuvat 1500-luvun Toscanaan, syntyi tarpeesta hyödyntää kuivunutta leipää.

kasvikset leipä myskikurpitsa oliiviöljy panzanella parmankinkku parsakaali Prosciutto di Parma punaviini ruusukaali salaatti Viini viinirypäle Hartwall

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »