Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Fetavaahtoa, paahdettuja terttutomaatteja ja valkosipulia maalaispatongilla

8 Heinäkuu 2021

Viikonloppuna tulimme luoneeksi kokonaisuuden, josta tuli heittämällä meidän suosikki pikkusuolainen. Se sopii niin lämpimiin kesäpäiviin kuin tunnelmallisiin talvi-iltohinkin. Välimerellisessä kokonaisuudessa yhdistyvät makeiksi paahtuneet tomaatit ja valkosipulit sekä täyteläinen suolainen feta. Erinomainen vaikka osaksi tapasvalikoimaa. Kylkeen kannattaa varata rouheaa täysjyväpatonkia sekäö hyvää viiniä, niin elämys on täydellinen.

basilika feta kasvisreseptit kasvisruoka kreikkalainen jogurtti leipä Nosto oliiviöljy Pikkusuolaiset punaviini roseeviini ruoka terttutomaatti Valkosipuli viinilinna fetavaahto maalaispatonki

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »