Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Maakarien maittava makkarapyttipannu

14 Heinäkuu 2021

Uusista perunoista ja raakamakkaroista syntyy helposti maistuva pyttipannu vaikka muurikka- tai paistinpannulla. Raakamakkaroita voi vaihdella makunsa mukaan mausteisempiin tai miedompiin. Sopivan suolaista helleruokaa joka tapauksessa! 600 g pieniä uusia perunoita hyvin pestyinä 1 sipuli hienonnettuna 150 g HK Amerikan pekoni lastuja 1 pkt (280 g) HK Maakarit Livarnon Luigi -raakamakkaroita paloiteltuna 1 pkt (260 g) HK Maakarit Krakovan Wojtek -raakamakkaroita paloiteltuna 4 kpl kananmunia hieman rasvaa paistamiseen mustapippuria myllystä Keitä perunat mielellään jo edellisenä päivänä ja anna jäähtyä. Tällöin perunat pysyvät napakampina.

HK HK Maakarit Liha liharuoka makkara Nosto Pekoni peruna pyttipannu raakamakkara uudet perunat

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »