Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Broileri-avokadopita josta tulikin salaatti

17 Tammikuu 2018

Kaupan kypsä broileri on ainakin minulle usein arjen oikotie. Kun työpäivän jälkeen on niin rättipoikki ettei jaksaa kissaa sanoa, voi suunnata ensin palvelutiskin kautta ja napata joko kokonaisen broiskun tai kuten minä tänään, koipireisiä. Kokonaisesta linnusta tekee jo ihan mukavan kokoisia ruokia, joista riittää useammaksikin kerraksi. Esimerkiksi kanakastiketta, -salaattia, -keittoa tai -kiusausta. Bloggaajakolleegani Tinsku suosittelee kokeilemaan slaavilaista kanapataa.

Aito Cheddar arkiruoka avokado broileri chili foodlover.fi Gluteeniton Jukolan juusto kastike Liha liharuoka majoneesi Nopeat ja helpot pitaleipä ruoka salaatti salaattisekoitus

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »