Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Aromikas Västerbotten pannacotta

15 Lokakuu 2023

Tämä täyteläisen aromikas Västerbotten pannacotta on hienostunut alkuruoka tai herkullinen pikkusuolainen noutopöydän tarjottava. Se on todella helppo valmistaa ja koristeluilla voi tehdä erilaisia variaatioita – myös kasvisruokavalioon sopivia. Itse aion ensi kerralla valmistaa sitruunalla maustetun smetanan tilalle kirpeän fluidin esimerkiksi raparperista. Västerbotten pannacotta on sen verran tuhti ja täyteläinen, että se vaatii jonkin happaman elementin leikkaamaan rasvaisuutta. Kokeile lisukkeena myös vaikka hapokasta lemon- tai limecurdia.

Alkuruoka äyriäiset Gluteeniton jokirapu Juusto liivate mäti pannacotta Pikkusuolaiset ravunpyrstö caviart Västerbotten-juusto

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »