Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Ankanrintaa ja mustaherukka-portviinikastiketta sekä viinivinkki

1 Maaliskuu 2020

Monesti minulta on kysytty, mikä on bravuuri- tai lempiannokseni. Yksi lempiraaka-aine on ainakin ankanrintafilee, jota olen valmistanut jos jollakin tapaa vuosien aikana. Ensimmäinen ankanrinta tarttui mukaan joskus yli parikymmentä vuotta sitten Turussa Valintatalosta. Minulla ei ollu hajuakaan miten sitä valmistetaan, joten se odotteli pakastimessa hyvän tovin. Enkä edes muista mitä siitä lopulta tein, mutta seuraavan kerran olen tarttunut ankkaan vasta noin 2005 Helsinkiin muuttoni jälkeen.

ankanrinta ankka gnocchi kastike Liha liharuoka mustaherukka Nosto peruna portviini punaviini ruoka ruusukaali Viini viinilinna viinisuositus mustaherukkahyytelö

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »