Parhaat Ruokablogit

KOTONA

Kinkku-kesäkurpitsalasagne

30 Joulukuu 2017

Joulukinkulle oli eilen käyttöä. Valmistin lasagnea ja päätin käyttää kinkkua kesäkurpitsan seurana. Nyt on kinkusta enää jäljellä palanen, joka menee hernekeittoon. Lasagne oli hyvää, kannattaa kokeilla. Kinkku-kesäkurpitsalasagne 2 isohkoa kesäkurpitsaa n 850 g 1 tl suolaa, muutama rouhaisu mustapippuria n 400 g kinkkua pilkottuna pieniksi kuutioiksi 1 isohko sipuli pienittynä 1 tlk/390 g tomaattimurskaa 150 g maustamatonta juoksevaa Koskenlaskijaa +2 tl punaista chilitahnaa 1 tl rakuunaa, 1/2 tl suolaa 1 rkl maizenaa n 3 dl juustoraastetta esim mozzarella/emmental Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa puolen sentin viipaleiksi, Mausta suolalla ja mustapippurilla Ruskista kevyesti kuutioitu kinkku omassa rasvassaan.

Food/foodlover/ Resepti/reseptit Lasagnet liharuoka ruoka

Lue koko juttu täältä »

KOTONA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »