Parhaat Ruokablogit

KOTONA

Kermainen saksanhirvikäristys

10 Lokakuu 2017

Saksanhirvikäristys valmistui pakastetusta saksanhirvenlihalastuista. Kylmänen on säilönyt lastut pakasteeksi. Tämä riistaliha sopii hyvin pakasteeksi, valmistaminen on helppoa ja lopputulos hyvä. Resepti on pakastepussista, mutta muutamia omia lisäyksiä tein ohjeeseen. Kermainen saksanhirvikäristys 600 g käristyslihaa 50 g voi/kasvisrasvaseosta 1 isohko sipuli pienittynä 3 dl lihalientä 2 dl ruokakermaa 10% 1 tl suolaa, 2 tl mustapippuria rouheena, 2 tl paprikajauhetta Kuumenna voi/kasvisrasva kasarissa.

Food/foodlover/ Resepti/reseptit liharuoka Riistaruuat ruoka

Lue koko juttu täältä »

KOTONA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »