Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Vaahterasiirapilla glaseerattu pekonipossu

28 Maaliskuu 2022

Kylläpä näistä tuli maukkaita ja muutenkin ihania. Upposivat mainiosti myös herra 10-v:lle. Kaveriksi keitin ihan tavallisia kuoriperunoita. Ainekset: 3 viipaletta pekonia 1 sipuli 500 g porsaan ulkofilettä 1 tl suolaa 1 tl mustapippuria 1 tl valkosipulijauhetta 1 rkl voita 1 rkl oliiviöljyä 2 rkl omenaviinietikkaa 50 g vaahterasiirappia Silppua pekoni. Kuori ja silppua sipuli.

Pekoni porsas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »