Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
3 Syyskuu 2019
Tänään tehtiin taas ”ihana” 350 km automatka, ja sitä ennen nautiskeltiin aamupalaksi turkkilaisia kananmunia. Olen oppinut noita uppomuniakin keittelemään ainakin jollain lailla, ja nykyään niistä tulee melko lailla uppomunan näköisiä (eikä enää epämääräisiä rihmakasoja). Tämä oli hyvä yhdistelmä, joskin maustevoisula ei harmikseni maistunut juuri ollenkaan. Ainekset: 400 g maustamatonta jogurttia 2 kevätsipulia 1 ruukku tuoretta korianteria 1 rkl sitruunamehua ½ tl suolaa ripaus mustapippuria Uppomunat: 2 l vettä 1 dl väkiviinaetikkaa 4 kananmunaa Maustevoisula: 2 valkosipulinkynttä 50 g voita ½ tl savupaprikajauhetta Tarjoiluun: chilimausteseosta tuoretta vaaleaa leipää Silppua kevätsipuli ja korianteri. Sekoita ne jogurtin joukkoon.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien