Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Peuramureke

16 Huhtikuu 2021

Olis ollut kyllä ihan yksi lysti, vaikka peuran tilalla olisi ollut naudanlihaa. Hyvää tämä oli, mutta peuran ostaminen kaupan pakastealtaasta käy vähän turhan tyyriiksi. Jos osaisin itse hakea peura(tai hirvi)paistini metsästä, niin söisin niitä oikein mielelläni. Mutta kun en osaa, niin nämä peurat ja muut riistat jäävät kyllä aika harvinaiseksi herkuksi. 400 g peuran jauhelihaa ½ dl ruiskorppujauhoja 1 dl ruokakermaa 1 sipuli ½ rkl voita 50 g piparjuurituorejuustoa 1 kananmuna 5 katajanmarjaa 1 tl kuivattua rosmariinia 1 tl suolaa ¼ tl mustapippuria Sekoita yhteen kerma ja korppujauhot ja anna turvota muutaman minuutin ajan.

Riista

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »