Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Persialainen lammas-sitruuna-kikhernemuhennos

26 Heinäkuu 2019

Nämä mausteiset lammaspadat ovat aina vaan yhtä hyviä. Tästä tuli ihanan paksua ja tomaattista. Ainekset: 1 rkl oliiviöljyä 2 kesäsipulia varsineen 750 g karitsan paahtopaistia 2 tl kurkumaa ½ g sahramia 1 tl kanelia 150 g tomaattipyreetä suolaa mustapippuria 3 dl vettä 3 säilöttyä sitruunaa 530 g kikherneitä (säilyke) Kuori ja lohko sipulit ja viipaloi niiden varret. Kuutioi lammas 2,5 cm paloiksi. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa.

Lammas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »