Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Pähkinäinen tryffelitorttu

28 Elokuu 2022

Tortun kumoamiseen kannattaa käyttää paljon tomusokeria (enemmänkin voi laittaa kuin puoli desiä), sillä jopa jäähtyneenä torttupohja tykkäisi jämähtää kiinni leivinpaperiin. Minä en onnistunut pitämään pohjaa ehjänä, mutta onneksi suklaakuorrutus melkein korjasi asian. Sanoin melkein, sillä osittain suklaakuorrutus meinasi viedä loputkin pohjasta mennessään. Tuli tästä kuitenkin lopulta ihan mukiinmenevän näköinen. Ja mikä tärkeintä, aivan ihanan makuinen.

Makeat leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »