Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Mustikka-kardemummakakku

11 Lokakuu 2020

Mulla oli pakastimessa kesäistä vihreää marsipaania ja vielä vanhempaa valkoista sokerimassaa. Tämä kakku olisi oikeasti kuulunut kuorruttaa pelkällä sokerimassalla, mutta päätin sen sijaan käyttää kuorrutukseen myös nuo marsipaanit. Ja hyvin toimi. Tämä massakuorrutus taitaa olla sellainen, joka mun ”taika”näpeissä toimii parhaiten – näin saan kakuista jollain lailla hienojakin. Yleensä kun nuo minun kakkuni ovat melko lailla rujon näköisiä.

Makeat leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »