Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Mausteinen lammas-aprikoosimuhenos

20 Elokuu 2019

Aprikoosit olivat kiva makeankirpeä lisä tuolla suussasulavan mureiksi hautuneiden lampaanpalojen seassa. Tänään syötiin tämän kanssa perunoita, ja huomenna sitten kokeillaan basmatiriisillä. Oli tosi hyvää, ja plussana vielä todella vaivaton valmistus. Veikkaanpa, että tämä on vielä parempaa huomenna uudelleen lämmitettynä kuin tänään tuoreeltaan. Ainekset: 1 rkl oliiviöljyä 3 sipulia 800 g karitsan paahtopaistia 2 tl juustokuminaa 1 tl kanelia 1 tl kurkumaa suolaa 2 rkl hunajaa 4 dl vettä 250 g kuivattuja aprikooseja Kuori ja viipaloi sipulit.

Lammas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »