Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Lammas-myskikurpitsa-luumutagine

25 Syyskuu 2019

Ihan sikahyvää oli tämäkin. Kurpitsatkin hautuivat jotenkin ihanan jauhoisiksi ja imivät itseensä sopivasti mausteita. Ainekset: 1 rkl oliiviöljyä 2 sipulia 600 g karitsan paahtopaistia 2 tl juustokuminaa 1 tl kanelia 1 tl kurkumaa sormisuolaa 2 rkl tamarinditahnaa 2 rkl hunajaa 4 dl vettä 1 pieni myskikurpitsa 150 g kuivattuja luumuja Kuori ja lohko sipulit. Kuutioi lammas. Kuori kurpitsa ja poista siemenet.

Lammas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »