Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
21 Heinäkuu 2022
Tämä meni pikkasen pipariksi. Mulla ei ollut käytettävissä tiheäsilmäistä siivilää, joten kvinoan valuttaminen ei oikein onnistunut. Niinpä kvinoa-tonnikalasalaatti muuntuikin käden käänteessä kvinoa-tonnikalapuuroksi. Ihan hyvän makuista tämä oli, mutta koostumuksessa oli todellakin toivomisen varaa. Ainekset: 125 g kvinoaa 4 kananmunaa 150 g varsiparsakaalia 170 g tonnikalaa punaisessa thaicurrykastikkeessa 1 avokado 1 rkl sitruunamehua Siemenseos: 2 rkl kurpitsansiemeniä 1 rkl oliiviöljyä 1 tl hunajaa Kastike: 1 rkl oliiviöljyä 2 tl sinappia 2 tl omenaviinietikkaa Huuhtele kvinoa huolellisesti ja keitä se kypsäksi suolalla maustetussa vedessä (n.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien