Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Kurpitsa-pekonimurupasta

10 Maaliskuu 2021

Kurpitsa ja pekoni sopivat mielestäni tässä tosi hyvin yhteen pastan kanssa. No, minkä kanssa pekoni ei sopisi? Rosmariini oli makuna hallitseva, vaikka sitä ei paljon joukossa ollutkaan. Kokonaisuus taas kerran erinomainen. Ainekset: 300 g pastaa Kurpitsakastike: 1 myskikurpitsa 2 rkl oliiviöljyä 1 tl suolaa ¼ tl jauhettua muskottipähkinää 2 rkl tuoretta rosmariinia 1 salottisipuli 2 valkosipulinkynttä 150 g maustamatonta jogurttia Pekoni-pähkinämuru: 140 g gourmet-pekonia 50 g hasselpähkinärouhetta 2 rkl tuoretta minttua ½ dl parmesaaniraastetta Kuori kurpitsa ja poista siemenet.

pasta Pekoni

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »