Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
22 Maaliskuu 2019
Tämä maistui mielestäni ihan samalta kuin sellainen Knorrin pahvipaketin aineksista valmistettava lasagnette. Ja aika pitkällehän näissä kaikissa tämäntyyppisissä ruoissa onkin samat mausteet ja ainekset muutenkin. Tykkäsin, ja niin tykkäsi myöskin herra seiskavee. Ainekset: 250 g pastaa 400 g jauhelihaa 2 sipulia 1 valkosipulinkynsi 1 rkl oliiviöljyä 1 ½ dl valkoviiniä 500 g tomaattimurskaa 1 rkl kuivattua oreganoa mustapippuria suolaa Béchamel-kastike: 2 rkl voita 2 rkl vehnäjauhoja 5 dl maitoa ½ tl muskottia 1 rkl sitruunamehua suolaa valkopippuria 150 g halloumi-juustoa Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne pehmeiksi oliiviöljyssä pannulla.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien