Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Hasselpähkinäkrokanttijäädyke suklaa-kinuskikastikkeella

15 Elokuu 2021

Tämä oli jopa mun kriittisen jätskinsyöntikaverin (jolle ei ihan aina kaikki jädet edes kelpaa…) mielestä arvosanan 5/5 arvoinen. Tykkäsin kovasti itsekin. Ainesosalistasta voikin helposti päätellä, että kyllähän tämä todellakin herkkua on. Lautasella jäden lisäksi myöskin pala maustekakkua. Hasselpähkinäkrokantti: 65 g hasselpähkinärouhetta ½ dl sokeria 2 rkl vaaleaa siirappia Jäädykemassa: 100 g valkosuklaata 1 ½ rkl Gallianoa 2 kananmunaa 3 rkl sokeria 3,3 dl kuohukermaa Suklaa-kinuskikastike: 2 dl kuohukermaa 1 dl fariinisokeria 1 dl tummaa siirappia 50 g taloussuklaata Mittaa krokantin pähkinärouhe, sokeri ja siirappi pinnoitetulle paistinpannulle.

jäätelö

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »