Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Feta-basilika-makkarapasteijat

25 Heinäkuu 2021

Hiukkasenhan näissä oli vaivaamista ja vääntämistä, mutta olivat kyllä kaiken vaivan arvoisia. Oikeastaan vähän niin kuin suoraan muotoonsa leivottuja mausteisia hodareita. Taikina: 120 g voita huoneenlämpöisenä 210 g vehnäjauhoja 150 g maitorahkaa Täyte: 1 sipuli 1 rkl oliiviöljyä 2 valkosipulinkynttä 1 ruukku basilikaa 1 tl chilirouhetta 1 tl pizzamaustetta 150 g fetaa 450 g raakamakkaraa (Atria Artesaani Toscanan raakamakkara) suolaa mustapippuria Voiteluun: 1 kananmuna Sekoita kaikki taikinan ainekset yhteen. Nosta taikina jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

makkara Suolaiset leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »