Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Bulgarialainen porsaspata

31 Maaliskuu 2023

Kyllä nyt oli ihan viimeisen päälle mureat possut padassa. Helppoa ja herkullista, mutta ei nopeaa. Annoin lihojen hautua sipulin kanssa ensin melkein pari tuntia (vähempikin varmasti riittää, ohjeen mukaan 40 minuuttia) ja sitten vielä kasvisten kanssa reilut puoli tuntia. Ainekset: 600 g porsaan kassleria 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 2 rkl voita 2 rkl tomaattipyreetä 1 rkl paprikajauhetta suolaa 5 dl vettä 2 kiinteää perunaa 250 g kirsikkatomaatteja 2 vihreää paprikaa 200 g vihreitä papuja 150 g pitkäjyväistä riisiä Leikkaa liha kolmen sentin kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi.

porsas riisi

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »