Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Beef Wellington

17 Maaliskuu 2019

Oikeastihan tähän olisi kuulunut naudan sisäfileetä (eikä ulkofileetä), mutta nuukuus iski ja otin puolet halvempaa versiota. Ja hyvä että otin, tämä takuumurea liha nimittäin todellakin oli mureaa. Voihan olla, että se sisäfilee oliskin ollut kengänpohjaa. Jostain kumman syystä liha jäi vähän turhan punaiseksi, vaikka paistoin sitä eilen parikymmentä minuuttia, ja tänään otin lihan huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen taikinakuoreen kietomista. Mutta voi ihme sentään, että oli hyvää!

nauta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »