Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
8 Kesäkuu 2019
En löytänyt kaupasta maustamatonta kalkkunaa, joten jouduin ostamaan pippuroitua ja pesemään pippurit kalkkunan pinnasta pois. Hullua. Mutta kalkkunoiden mausteseos oli erinomainen, ja parsoistakin tuli kerrankin tosi hyviä kun ne paistettiin keittämisen jälkeen vielä voi-öljyseoksessa valkosipulin kera. Ja ne vuoden ekat kotimaiset uudet perunat maistuivat mahtavilta kalkkunan kera. Ainekset: 1 kg kalkkunanrintaa 1 rkl öljyä 1 rkl voita 2 valkosipulinkynttä 2 rkl rosmariinia 2 rkl appelsiinimarmeladia 1 rkl vaahterasiirappia 2 tl sinappia 2 tl suolaa ¼ tl mustapippuria Kastike: 1 ½ dl kanalientä 1 ½ dl valkoviiniä 2 rosmariininoksaa 3 rkl appelsiinimehua 1 rkl voita Lisäksi: 800 g vihreää parsaa 1 valkosipulinkynsi Paista fileen pintaan...
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien