Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
23 Toukokuu 2019
Melkoisen harvoin tulee syötyä, saati sitten tehtyä porkkanakakkua. Vaikka se on niin turkasen hyvää. Tämä maistui melko lailla perusporkkanakakulle, vaikka siinä olikin mukana appelsiinia ja pistaaseja. Pohja: 2 kananmunaa 1 ½ dl sokeria ½ dl fariinisokeria 1 ½ tl vaniljasokeria 2 dl vehnäjauhoja 1 appelsiinin raastettu kuori ½ dl appelsiinimehua 50 g kuorittuja pistaasipähkinöitä 225 g hienoksi raastettua porkkanaa 2 tl leivinjauhetta 1 ½ tl kardemummaa 1 ½ tl kanelia ½ tl inkiväärijauhetta ¼ tl suolaa 1 dl rypsiöljyä Kuorrutus: 200 g maustamatonta tuorejuustoa ½ dl tomusokeria 2 tl appelsiininkuoriraastetta 3 rkl appelsiinimehua Kuori ja rouhi pistaasit. Kuori ja raasta porkkanat.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien