Parhaat Ruokablogit

Kokkeillaan

Tiikeriravut ja lohi hernesopassa

21 Heinäkuu 2018

Otsikon yhdistelmä kuulostaa peräti omituiselta, mutta kun kerron, että kyseessä ei ollut perinteinen hernesoppa vaan mintulla höystetty soppamainen hernepyre, niin ymmärrät ehkä jujun. Löysin Elle Mat&Vin -lehden nettisivuilta kesäisen houkuttelevan ohjeen, jota muokkaamalla valmistui tämä helteisen kesäillan ateria varsin vaivattomasti ja nopeasti. Lohiostoksilla ollessani näin kaupan tiskillä myös kypsentämättömiä tiikeriravunpyrstöjä, joita en voinut vastustaa, ja niinpä ne pääsivät keittoannoksiin mukaan. Tarjolla olisi ollut myös turskankieliä, mutta ne eivät olleet ollenkaan niin vastustamattomia! Valitsin siis ravut.

äyriäiset kalaruoka Keitto

Lue koko juttu täältä »

Kokkeillaan on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »