Kokkeillaan on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Kokkeillaan
Enchiladat - tai mitä lie rullahommia uunin kautta
12 Kesäkuu 2018
Nyt olen paikannut taas yhden aukon sivistyksessäni eli syönyt endiiviä. Tänne Oulun korkeuksillekin rantautuu hiljalleen noita (meidän mittapuussamme) erikoisempiakin ilmestyksiä, ja toistaiseksi olen vain niitä ujosti vihannesosastolla silmäillyt. Muutaman päivän ne pötköttelivät jääkaapissa ja odottelivat kokin inspiraatiota (jota kokki haeskeli internetistä). Monissa resepteissä endiivi oli kesytetty kypsentämällä, ja niin minäkin päätin tehdä. Endiivin maun sanotaan olevan hitusen karvas, mutta kypsentäminen pehmentää sitä.
Kokkeillaan on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien