Parhaat Ruokablogit

Kokkaavan isin perheblogi

Black garlic mayo – kokkaavaisi

3 Kesäkuu 2019

Nyt kannattaa laittaa talteen tämä herkullinen ohje, joka perustuu hyvin yksinkertaisesti mustaan-valkosipuliin. Kynsiä myydään purkeissa ainakin Food market Herkussa ja Citymarketeissa. ”Ostin näitä viikko sitten ja grillatun lihan kanssa tarjottuna aivan taivaallista” -herkuttelija Musta valkosipuli perustuu aika pitkälti fermentointiin, joka tapahtuu 100 – 120 asteen lämpötilassa pitkän aikaa ( 1 kk ) ja saatu ihan tavallisista valkosipulinkynsistä mustia. Valmistus tapahtuu samalla tyylillä kuin hapankaalin valmistus. Maku on paahteinen ja ei todellakaan niin voimakas mitä tuore valkosipuli on.

Kastikkeet Lisukkeet Yleinen black garlic majoneesit mustavalkosipuli

Lue koko juttu täältä »

Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »