Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kokit ja Potit
Vihreitä papuja ja pecorinoa
14 Syyskuu 2017
En pidä sanasta lohturuoka, mutta jos käyttäisin sanaa, käyttäisin sitä pestopastan kohdalla. Ja yhdenlainen pestopasta on tämänkin, vaikka basilikaa ruoka ei ole nähnytkään. Sienipestopasta on syksyinen versio klassikosta. Se sopii hyvin tähän vuodenaikaan, jolloin kesällä hehkunut basilika kiukuttelee jo kasvihuoneessakin – taivasalla se ei ole viihtynyt koko kesänä – , mutta jolloin sienet saavat metsänkulkijan polvet notkumaan. Aromikkuutta sienissä on vähintään yhtä paljon kuin basilikassakin, ja sitä peston raaka-aineelta vaaditaankin.
Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien