Parhaat Ruokablogit

Kokit ja Potit

Gochujang-kukkakaali

30 Kesäkuu 2020

Kokonainen kukkakaali on mehevä ja näyttävä herkku! Mausteinen gochujang-kukkakaali paahtuu uunissa täydelliseksi. Tämä ei ehkä tule sinulle yllätyksenä: Rakastan yksinkertaisia ruokia, jotka kuitenkin ovat maultaan muhkeita. Tämä korealaisella maustetahnalla eli gochujangilla maustettu kokonaisena paahdettu kukkakaali on juuri sellainen ruoka. Raaka-aineita on kukkakaalin lisäksi neljä: gochujang-tahna, soijakastike, öljy ja agave-siirappi (tai vaikka vaahterasiirappi).

arkiruoka gochujang kasvisruoat kukkakaali lisäkkeet

Lue koko juttu täältä »

Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »