Parhaat Ruokablogit

KOEKEITTIÖSSÄ

Lihan kuivakypsennys Dry Aging -pussia käyttämällä

6 Toukokuu 2021

Kovin noloa tunnustaa, että ensimmäinen Dry Aging -pussin käyttö meni kyllä vähän pieleen. Toisaalta siitähän tässä blogissa on kysymys: kirjataan virheet muistiin ja vältetään ne seuraavalla kerralla. Harmi vain, että tässä meni 39 päivää kypsytetty upea liha hieman hukkaan, mutta voin kuitenkin kertoa, että lihan kuivakypsennys Dry Aging -pussia käyttämällä on helppoa ja jatkan ilman muuta Dry Aging -pussien käyttöä. Lihan kuivakypsennys Dry Aging -pussia käyttämällä kiinnosti, sillä kypsennysmenetelmä tiivistää lihan maun ja mureuttaa koostumuksen. Edullisemmastakin lihasta voisi saada laadukkaamman kuivakypsentämällä.

grillaaminen kamado Liha nauta Dry Aging Kuivakypsennys waguy

Lue koko juttu täältä »

KOEKEITTIÖSSÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Helmikuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »