Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Sitruunainen kurpitsarisotto

22 Lokakuu 2018

Risotot ovat yksi monikäyttöisimpiä ruokia, sillä ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja niin lisukkeeksi kuin pääosaan. Lähtökohtaisesti ne valmistuvat aika nopeasti ja jos risottoa jää tähteeksi, siitä voi pyöräyttää seuraavana päivänä arancinit eli täytetyt risottopallot. Risoton monimuotoisuutta tukee myös se, että makua antavan raaka-aineen voi helposti vaihtaa sesongin mukaan. Ruokaan uppoaa hienosti myös jääkaapin tähteitä, mutta lähtökohtaisesti raaka-aineiden tulee tietysti olla ensiluokkaisia. Riisiksi suosittelen valitsemaan carnaroli- tai arborioriisiä.

arkiruoka fiiniä viikonlopuksi italialainen kasvisruoka kurpitsa Lisuke riisi risotto

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »