Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Mustikkapuuroa ja cashewkermaa

30 Marraskuu 2018

Viikonlopun kiireettömät aamut ja värikkäät aamiaiset hellivät niin mieltä kuin kieltä. Astiat saavat olla eri sarjaa, syötävätkin mitä tahansa suolaisesta makeaan, kunhan vain pöydästä löytyy muutakin kuin harmaan sävyjä. Edellisellä kerralla halusin hauduttaa taas puuroa pöytään ja katsokaapas miten ihanan värinen lopputulos syntyikään! Reseptiin kuului alunperin myös marjakompotti, mutta tiesin sen olevan meille liikaa ja lusikoin valmiin puuron ja cashewkerman päälle sulaneita marjoja. Miehen mielestä makeusaste oli jo ihan tapissaan, mikä hieman ihmetytti, sillä kermaan tuli vain 1/2 rkl kookossokeria.

aamiainen cashewpähkinä Gluteeniton Maidoton marjat mustikka puurot vegaaniruoka

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »