Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Vegaaniset etanat herkkusienistä

7 Joulukuu 2018

En ole syönyt etanoita sen jälkeen, kun ostimme siirtolapuutarhamökin ja jouduimme keräämään lehtikotiloita rehottaneelta pihalta. Homma jatkuu edelleen vuodesta toiseen, sillä kotilot ovat tulleet pysyäkseen. Limaiset ja haisevat nilviäiset ovat saaneet minut välttelemään etanoita ruoanlaitossa ja meinasin jo heittää etanapannut kierrätykseen. Onneksi törmäsin Anu Braskin Vegaanimättöä-kirjan myötä uudemman kerran "mukaetanoihin" eli vegaanisiin etanoihin, jotka on valmistettu herkkusienistä. Luin kirjaa viime vuonna sen ilmestyessä, mutta ohitin sienet tuolloin tyystin.

Alkuruoka kasvisruoka sienet vegaaniruoka yrtit

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »