Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Mausteinen punakaali, puolukkasilli ja pikkelöidyt porkkanat

4 Tammikuu 2018

Vuoden 2017 joulupöytään uusina artikkeleina pääsivät mausteinen punakaali ja puolukkasilli. Koska blogi on itselleni myös vanhanajan reseptivihko, naputtelen niiden reseptit muistiin saman tien enkä vasta ensi jouluna. Ja korostettakoon nyt vielä sitä, että punakaali ja silli maistuvat toki muulloinkin kuin jouluna! Aiemmin olen haudutellut punakaalin liedellä pehmeäksi ja jouluisen mausteiseksi, mutta tällä kertaa kokeilin toisenlaista reseptiä. Punakaali oli yksinkertaisuudessaan menestys, sillä sitä on syöty juhlapyhien jälkeen useampanakin päivänä.

jouluruokaa kaali Kala Lisuke porkkana puolukka säilöntä salaatti

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »