Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Kanan rintaa piparjuurikastikkeella

3 Lokakuu 2017

Lokakuu ei ole meillä lihaton vaan pyrimme syömään lihaa vähemmän läpi vuoden. Miehellä toki välillä lähtee homma aivan kädestä, jos en ole toppuuttelemassa menoa. Mieliteot menevät meillä aika usein ristiin eikä liha maistu minulle lähellekään niin paljon kuin hänelle. Kana ja broileri tekevät tässä poikkeuksen, sillä haluan melkeinpä viikottain syödä vaaleaa lihaa. Tällä kertaa broilerin himo iski viikonloppuun ja oikein perinteiseen sunnuntai-illalliseen.

fiiniä viikonlopuksi kana pavut peruna piparjuuri

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »