Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Corn flakes -kanaa ja korealainen chilikastike

24 Huhtikuu 2019

Cornflakesilla kuorrutetut kanapalat hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin! Teimme näitä herkkuja viime viikolla Lapin kevätlomalla isolle joukolle nälkäisiä ja hyvin maistuivat jokaiselle. Muroilla kuorrutetut kanapalat on myös oiva tapa ottaa lapset mukaan ruoanlaittoon, sillä kuorruttaminen sujuu helposti pienemmilläkin käsillä. Parasta näissä mehevissä kanoissa on se, että ne voi tarjota sellaisenaan tai herkutella tulisen kastikkeen kanssa, kukin mieltymyksensä mukaan. Pidän myös siitä, että kanat kypsennetään uunissa ja vältytään niin öljyssä paistamiselta tai frittaamiselta.

arkiruoka kana kastike kimchi korealainen parsakaali riisi

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »