Parhaat Ruokablogit

Kinuskikissa

Suklaakuorrutettu toffee

10 Joulukuu 2018

Kaupallinen yhteistyö Suomen Sokerin kanssa. Joulun lähestyessä on aika kaivaa kattila esiin ja ryhtyä valmistamaan toffeemakeisia. Vaikeaa se ei ole, eikä edes kovin työlästä. Apuvälineenä on syytä olla digitaalinen paistomittari, joka kertoo luotettavasti, koska on aika lopettaa keittäminen. Riittävän iso kattila varmistaa, että toffee saa kiehua reilulla lämmöllä kunnolla kuplien.

Gluteeniton Joulu Konvehdit ja makeiset Liivatteeton Maidoton Munaton Pähkinätön suklaa Toffee/kinuski Vegaaninen Yhteistyöreseptit Ystävänpäivä

Lue koko juttu täältä »

Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »