Parhaat Ruokablogit

Kinuskikissa

Saksalainen juustokakku – Käsekuchen

28 Helmikuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Valion kanssa. Saksalaisen juustokakun salaisuus on pehmeän rahkaisessa täytteessä, johon sitruuna antaa raikkaan säväyksen. Kakku valmistetaan uunissa paistamalla ja annetaan tekeytyä jääkaapissa yön yli. Makuelämys kruunataan runsaalla kermavaahdolla. Pohja: 3 ½ dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta ½ dl sokeria pari hyppysellistä suolaa 125 g huoneenlämpöistä Valio voita 1 muna Täyte: 75 g Valio voita 1 luomusitruunan kuori ½ dl sitruunamehua 3 dl sokeria ½ dl maissitärkkelystä 4 munaa 4 prk (à 200 g) Valio kermarahkaa 1 vaniljatanko tai 2 tl vaniljatahnaa Koristelu: 4 dl Valio vispikermaa 2 tl sokeria 2 tl vaniljasokeria (tyrnijauhetta) (mintun- tai sitruunamelissanlehtiä) Sekoita pohjan kuivat aineet...

Gluteeniton Juusto- ja Hyydykekakut Liivatteeton Makuja maailmalta Pähkinätön Sitruuna/appelsiini/lime Yhteistyöreseptit

Lue koko juttu täältä »

Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »