Parhaat Ruokablogit

Kinuskikissa

Rosolli

22 Joulukuu 2019

Rosolli on kuulunut meidän jouluvalmisteluissa minulle jo pienestä pitäen ja nyt olen siirtämässä tätä perinnettä omille tytöilleni. Yksi syy perinteen muodostumiseen on varmasti ollut se, että minä olen ollut perheessämme innokkain rosollin kannattaja. Punajuurella värjätty kermavaahto lienee alkuun ollut paras keino myydä rosolli minulle. Myöhemmin olen oppinut arvostamaan rosollin raikkautta vastapainona raskaammille laatikoille ja kinkulle. Vinkit: Piparjuuritahnan maku tuntuu voimakkaalta tuoreeltaan, mutta vuorokauden sisällä maut tasaantuvat.

Gluteeniton Joulu Kinuskikissa kokkaa Liivatteeton Munaton Pähkinätön punajuuri

Lue koko juttu täältä »

Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »