Parhaat Ruokablogit

Kinuskikissa

Porkkanahummus ja zhoug-dippi

15 Toukokuu 2018

Perinteiseen tuorejuustolevitteeseen ja kermaviilidippiin voi hakea vaihtelua Lähi-idän mauista. Hummus käy sekä dippailuun että levitteeksi. Inkivääristä ja porkkanasta se saa makua ja väriä. Peston näköinen, mutta sitä ärtsympi zhoug-yrttitahna sopii ihanasti maustamaan jogurtti-ranskankermaseosta. Näin sitä voi käyttää dippailuun vastaavana yhdistelmänä kuin salsaa ja ranskankermaa nachojen kanssa.

Gluteeniton Kasvisruokavalio Liivatteeton Makuja maailmalta Munaton Muut suolapalat Pähkinätön

Lue koko juttu täältä »

Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »